Leverans- och köpvillkor

När du handlar hos Gott utan Gluten ingår alltid moms i det angivna priset.
Om någon produkt tagit slut hör vi alltid av oss per mejl/telefon för att se om vi kan skicka en ersättningsvara – i annat fall betalar vi tillbaka det belopp som varan betingar.

Frakt Sverige

Vi levererar med DHL
Vi levererar till en servicepoint där du hämtar ut ditt paket. Paketet ska hämtas inom 14 dagar. Glöm inte att giltigt legitimation måste uppvisas (om ett ombud hämtar paketet måste ombudet kunna visa upp både köparens och sitt eget legitimation).
Se länk för din närmsta servicepoint här.
Vi skickar endast till servicepoint. Frakt 64:- (gäller upp till max 20 kg)
Fri frakt till servicepoint vid köp över 600 kr (SEK).
Glöm dock inte att även om du betalat för produkterna så blir du ersättningsskyldig för returfrakten om du inte mottager/hämtar ut ditt paket inom angiven tid.
Vi levererar inom Sverige i samarbete med DHL genom Fraktnätverket.
Leveranstiden är normalt ca 2-5 arbetsdagar. Vi gör alltid vårt bästa för att hålla leveranstiden och att ni ska få er leverans så fort som möjligt

Betalning

Betalning sker via Klarna eller Paypal.

Leveransstatus

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post.
Du får även ett e-postmeddelande med en länk till en leveransstatussida, där du kan följa leveransen från  vårt lager till servicepointen/hem till dig.

Ångerrätt

Som kund på Gott utan Gluten har du rätt att frånträda köpeavtalet (utnyttja din ångerrätt) inom 14 dagar från den dag du tar emot varan. Du som kund är dock själv ansvarig för att betala returfrakten då du vill utnyttja din ångerrätt. Återbetalning för varan kommer att ske till dig senast 30 dagar från det att Gott Utan Gluten tagit emot den returnerade varan.