Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse (max 20mg gluten/kg), dextros, tapiokastärkelse, förtjockningsmedel E 412, aromämne
46.95 kr
Det gluten- och laktosfria basmjölet är vitaminberikat för att ge dig extra vitaminer.
Ett allsidigt mjöl för Dig som inte tål gluten och laktos. Du använder det i stället för vanligt mjöl vid matlagning och till bakning. Brödet jäser bra och får en god brödsmak. Många professionella bagare föredrar det här mjölet vid bakningen och anser att det är både drygt och ger bättre resultat.
Gör så här:
Blanda 500g mix med 4 dl ljummet vatten, 25g jäst, 1 tsk salt 30 g matolja.
Mixa tills slät (5 min) häll i en smord form 1,5l
Jäs till kanten på formen i ca 30-40 minuter
Baka vid 200°C i nedre delen av ugnen i ca 20-30 minuter
Bäst före: 2027-01-10
27 i lager
Glutenfri vetestärkelse (max 20mg gluten/kg), dextros, tapiokastärkelse, förtjockningsmedel E 412, aromämne